Logo Alpinism Utilitar Cluj.

 

Avantaje Ale Alpinismului Utilitar

Alpinismul utilitar si-a atins scopul de a fi recunoscut ca un mijloc sigur, rapid şi rentabil in a efectua o varietate de sarcini in locatii inaccesibile in mod normal, ceea ce ar necesita, de obicei, mijloacele traditionale de acces, cum ar fi schelele.

Avantaje si Riscuri ale Alpinismului Utilitar.Avantajele folosirii tehnicilor alpinismului utilitar sunt nelimitate:

Tehnicile de acces cu ajutorul franghiilor ofera flexibilitate in ceea ce privesc conditiile meteo favorabile. Furnizarea unei modalitati de acces poate fi o proportie semnificativa din costurile proiectelor.

Utilizarea serviciilor alpinismului utilitar inlocuieste solutiile traditionale de acces si ofera clientilor economii semnificative. Sisteme de acces cu ajutorul franghiilor sunt instalate si demontate rapid si eficient si cu impact minim asupra mediului.

Prin eliminarea constrangerile operationale, serviciile de alpinism sunt adesea in masura sa extinda "fereastra de timp", care este disponibila pentru efectuarea lucrarii.

Serviciile alpinismului utilitar sunt  mult mai sigure decat utilizarea metodelor traditionale cu schele, este utilizat mult mai putin peronal, echipament mult mai putin. Spre deosebire de schele, cablurile si franghiile, pot fi demontate in momentul terminarii zilei de lucru.

Schele pot cauza multe intreruperi pentru a fi mutate de pe o fatada pe alta. Prin minimizarea acestor intreruperi la nivelul solului, personalul nu va pirde din timpul de lucru. Sistemele de acces cu ajutorul franghiilor sunt discrete, prin urmare, este mentinuta integritatea vizuala a structurii in lucru.

Pentru a afla mai multe informatii despre productie publicitara Cluj va rugam sa ne contactati.

Beneficii:

Eficacitate - pregatire si perioada scurta de executie

Eficienta - reducerea costurilor prin eliminarea cheltuielilor de transport si  a cheltuielilor pentru chiria mijloacelor rigide de acces

Flexibilitate - accesul aproape nelimitat indiferent de conditiile de inaltime, perimetru ai acces

Mijloace de acces gratuit - acces gratuit pentru  trafic si activitate la nivelul solului; a obiectivelor în cazul în care lucrarea este în curs

Risc minim de rupere - demontarea corzilor de acces se poate face la sfarsiitul fiecarui schimb

Acasa
Productie Publicitara
Despre Noi
Avantaje
Servicii Alpinism
Produse
Poze
Contact
0745.322.319
Video Aplinism Utilitar
Promovare pe Google

 

Bookmark this page
Digg Facebook Google Bookmarks Livejournal Reddit Spurl Stumbleupon Technorati Twitter Yahoo My Web

 


Colaj Poze Productie Publicitara

Partenerii nostri: Pokka bistro, preparate mexicane si livrare de mancare la domiciliu cluj